Blog masonry

De Ruiter Service en Onderhoud B.V. behaalt BRL 6000-21 certificaat

22 / 07 / 2019 / 0 comments

Op 15 juli 2019 heeft De Ruiter Service en Onderhoud B.V. van KIWA het certificaat BRL 6000-21 ontvangen voor het beheren van bodemenergiesystemen voor woongebouwen en/of utiliteitsgebouwen.
Dit stelt ons in staat preventief en correctief beheer en onderhoud uit te voeren aan het grondwatersysteem, zoals wij dat al tientallen jaren doen en nu ook aan het gebouwzijdige systeem inclusief warmtepompen en distributienetten. Een en ander betekent dat het beheer en onderhoud van de complete installatie efficiënter wordt uitgevoerd.

Onderhoudswerkzaamheden tegenwoordig digitaal uitgevoerd

12 / 12 / 2017 / 0 comments

Al lange tijd was er binnen de onderhoudsafdeling de wens om de papieren formulieren te vervangen voor een digitale versie. Zowel het binnen- als het buitenpersoneel wilde van de papieren af. Veel voorkomende problemen waar we tegenaan liepen waren onleesbare formulieren, overtypen, archiveren en terugzoeken van gegevens.
In de afgelopen maanden zijn verschillende testen uitgevoerd en zijn we samen met de monteurs het veld ingegaan om de werking van de hiervoor ingerichte app te testen. De monteurs reageerden enthousiast en na een korte uitleg konden ze via de tablet de bij het onderhoud verzamelde gegevens invoeren en verzenden.
De komende tijd worden alle projecten omgezet en gereed gemaakt voor de verwerking van de gegevens via de app op speciaal hiervoor aangeschafte robuuste tablets. Dankzij de app kunnen de monteurs flexibeler worden ingezet en is de gegevensstroom eenduidig en makkelijker te verwerken. Tevens kunnen de actuele projectgegevens worden toegevoegd aan de werkopdracht en zijn wijzigingen eenvoudig door te voeren.
Dankzij het gebruik van de tablet wordt nu veel papier bespaard en worden onnodige kilometers voorkomen. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu.

Onderhoud met behulp van tablet

Onderhoud met behulp van tablet

Tweetal nieuwe bedrijfsauto’s voor De Ruiter Grondwatertechniek

20 / 02 / 2017 / 0 comments

Afgelopen week heeft De Ruiter Grondwatertechniek bv een tweetal nieuwe bedrijfsauto’s in gebruik genomen. Een van onze boormeesters zal gebruik gaan maken van een Ford Ranger. Met deze auto kan de boormeester zonder problemen materiaal en materieel verplaatsen in het veld.

Voor een van onze servicemonteurs hebben wij gekozen voor een verlengde Volkswagen Transporter. De Transporter is volledig ingericht zodat wij u volledig van dienst kunnen zijn tijdens (onderhouds)werkzaamheden. Beide auto’s zijn duidelijk te herkennen aan onze bedrijfskleuren.

Volkswagen Transporter - De Ruiter GWTFord Ranger - De Ruiter GWT

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn verhuisd!

14 / 03 / 2016 / 0 comments

wij zijn verhuisd

Per 14 maart 2016 is ons bezoek- en postadres:
Emrikweg 5
2031 BT Haarlem

Wij gaan verhuizen!

19 / 01 / 2016 / 0 comments

wij gaan verhuizen

Per 15 februari 2016 is ons postadres:
Emrikweg 5
2031 BT Haarlem

Dit adres wordt per 14 maart 2016 ook ons bezoekadres.
Houd hiervoor de website in de gaten!

Bedrijfsauto’s voorzien van nieuwe bedrijfskleuren

1 / 12 / 2015 / 0 comments

De Ruiter Grondwatertechniek presenteert met trots de nieuwe bedrijfskleuren. Intussen is ongeveer de helft van de bedrijfsauto’s aangepast naar de nieuwe kleuren. Het boormaterieel zal in de loop van 2016 volgen.

Bedrijfsauto De Ruiter Grondwatertechniek bv

  • 1
  • 2